Back to Top
 
 
 

Over Mirjam Lankreijer

Mirjam LankreijerVoor een gezond en gelukkig leven moet je geestelijk en lichamelijk in balans moet zijn. Dat is mijn overtuiging. Voor de een is spiritualiteit daarbij belangrijk, voor de ander niet. Het is allebei mogelijk. Daarom staat bij mij de weg die past bij jou als mijn klant altijd centraal. Op die weg probeer ik samen met jou snel  tot de kern en tot oplossingen te komen. Daar heb je immers het meeste baat bij.

Na mijn opleiding als verpleegkundige volgde ik tal van opleidingen op het gebied van coaching, training, welzijn en spiritualiteit. Mijn hoogsenitiviteit heb ik ondersteunend leren inzetten in mijn werk als healthcoach. Dankzij deze achtergrond kan ik me snel verplaatsen en goed invoelen in jouw persoonlijke situatie. Daaruit volgt dan de passende aanpak.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik werk dan ook volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen VBAG en RBNG waarbij ik ben aangesloten. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en kunnen particulieren veelal gebruik maken van een vergoeding via hun ziektekostenverzekering. 

 

Referenties

2016 Carin Molenaar - van der Wouden:

Onze dochter tobt al vanaf haar geboorte met allerlei ongemakken. Denk hierbij aan voedselintoleranties en prikkelbare darmen. Ook blijkt ze hooggevoelig te zijn. Mirjam heeft onze dochter en ons door middel van coaching, therapie en een aanpak met de Forever Living producten weer op de goede weg gebracht. De manier van coachen, de producten van Forever Living en de brede kennis en ervaring van Mirjam kunnen wij van harte aanbevelen.

Joomla SEF URLs by Artio

Opgepast! Deze site gebruikt cookies en soortgelijke technologie├źn.

Indien u uw browser instellingen niet aanpast, gaat u hiermee akkoord. Meer weten

Begrepen