Back to Top
 
 
 

Over Mirjam Lankreijer

Mirjam LankreijerSamenwerken met mensen, hen inspireren en vooruit helpen is een grote passie van mij. Vanuit Health Coaching ondersteun ik mensen al meer dan 15 jaar met een veelheid aan oplossingen voor uiteenlopende problemen. Ik adviseer zowel bedrijven, scholen, gemeenten als particulieren.

 

Het is mijn overtuiging is dat je voor een gezond en gelukkig leven geestelijk en lichamelijk in balans moet zijn. Voor de een is dat verbonden met spiritualiteit, voor de ander niet. Het is allebei mogelijk. Daarom volgde ik naast diverse opleidingen op het gebied van HRM, re-integratie en coaching ook opleidingen op het gebied van spiritualiteit. Mijn hoogsenitiviteit heb ik daarbij ondersteunend leren inzetten in mijn werk als professional. Vanuit mijn verleden als verpleegkundige combineer ik dat met een pragmatische werkwijze.

 

Die pragmatische werkwijze houdt in dat ik samen met mijn klant probeer om snel  tot de kern en tot oplossingen te komen. Door mijn brede achtergrond kan ik me snel verplaatsen en goed invoelen in anderen en zie ik snel wat een passende aanpak is. Bij zo’n pragmatische werkwijze heeft iedereen baat!

 

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik werk dan ook volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen VBAG en RBNG waarbij ik ben aangesloten. Zo zijn mijn cliënten verzekerd van de hoogste kwaliteit.

 

 

Algemene voorwaarden

Naast de richtlijnen van de beroepsverenigingen werk ik volgens algemene voorwaarden. Deze zijn hier beschikbaar als download.

 

Referenties 

2010 Frans van den Bosch (UWV):  

Eén van de belangrijkste redenen om Mirjam Lankreijer van Health Coaching in te huren was haar ervaring in het professioneel ondersteunen bij dreigend ziekteverzuim. Door individuele begeleiding weet zij richting te geven aan de medewerker zodat verdere escalatie van problemen wordt voorkomen. Daarnaast levert Mirjam effectieve therapieën bij arbeidsongeschiktheid of dreiging daarvan. De medewerker kan met behulp van de aangereikte technieken beter het hoofd bieden aan zijn of haar problemen. Een extra dimensie bij deze vorm van coaching is dat medewerkers beter in staat zijn de taken uit te voeren zodat hun competenties beter tot hun recht komen. Wij hebben nu bijna 2 jaar goede ervaringen met Mirjam Lankreijer. De inzet van  Mirjam heeft een positief effect op het ziekteverzuim. Als ik medewerkers vraag naar hun ervaringen, krijg ik altijd positieve reacties. Kortom, ik ben zeer tevreden met haar dienstverlening en kan deze zeker aanbevelen.

Joomla SEF URLs by Artio

Opgepast! Deze site gebruikt cookies en soortgelijke technologieën.

Indien u uw browser instellingen niet aanpast, gaat u hiermee akkoord. Meer weten

Begrepen