Back to Top
 
 
 

Persoonlijke groei en coaching

yy6

Herken jij dit? Je voelt je niet gelukkig, lusteloos en vermoeid. Er ligt zoveel op je bord. Je zou willen dat het allemaal anders ging. Bij dit soort levensvragen kan ik je als Health Coach helpen om jouw kernwaarden en je eigen kracht te (her)vinden. Samen zorgen we ervoor dat je weer houvast krijgt en nieuwe energie.

Hoe kan Health Coaching jou helpen?

Als Health Coach ben ik jouw klankbord bij het zoeken van een nieuwe richting. Samen werken we aan het volgende: 

 
  • In actie komen en minder piekeren
  • Leren omgaan met hooggevoelighei
  • Vervelende ervaringen achter je laten
  • Eetproblemen de baas worden
  • Je gelukkiger gaan voelen

Verandering vanuit je kracht

 Dilemma’s kunnen lastig zijn. En ook keuzes maken is soms erg moeilijk. Dat kan leiden tot veel onzekerheid waardoor je niet lekker functioneert.

 

Samen met jou ga ik op zoek naar een positief anker in je leven. Van daaruit gaan we werken aan verandering. Ik help je om je bewust te worden van de kern van jouw dilemma. Die bewustwording leidt veelal direct tot ontlading van stress en spanning. Door deze manier van werken vind je snel een nieuwe balans.

 

Je keuze voor coaching is al het eerste bewijs van je kracht. Je neemt immers het heft weer in eigen hand en je herkent je eigen kernkwaliteiten. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen welke persoonlijke doelen je wilt bereiken en of je in aanmerking komt voor vergoeding door je ziektekostenverzekering.

Joomla SEF URLs by Artio

Opgepast! Deze site gebruikt cookies en soortgelijke technologie├źn.

Indien u uw browser instellingen niet aanpast, gaat u hiermee akkoord. Meer weten

Begrepen